e
Banner

Etiketler: renault trucks



Renault Trucks yeni T, C, K serilerini sanal platformda tanıtacak


Yayın: 25-06-2021
Kategori: Ticari Araçlar

Renault Trucks, 8 Temmuz 2021'de düzenleyeceği dijital bir etkinlikte T, T High, C ve K serilerindeki yenilikleri sunuyor. Tüm Avrupa’da eş zamanlı gerçekleştirilecek lansman, hem müşteri üretkenliği hem de sürücü konforu ve güvenliği açısından gerçekleştirilen büyük değişiklikleri keşfetmek için bir fırsat olacak. 




Renault Trucks D-MED kamyonları için kampanyayı uzattı


Yayın: 01-07-2021
Kategori: Ticari Araçlar

Renault Trucks’ın D-MED kamyonları için düzenlediği kampanya, gördüğü ilgi ile Temmuz ayı boyunca uzatıldı. 
 




Süloğlu İlçesi Renault Trucks D-MED kamyon ile yeşerecek


Yayın: 02-07-2021
Kategori: Ticari Araçlar

Edirne Süloğlu Belediyesi, Bulgaristan'ın Sungurlare Belediyesi ile birlikte hayata geçirdiği “Doğayı Birlikte Korumak” projesi kapsamında Interreg-IPA Bulgaristan – Türkiye Sınır Ötesi İşbirliği Programı tarafından hibe edilen kamyonunu teslim aldı. 




Renault Trucks, T, C ve K modellerini daha iddialı ve güncellenen bir tarzla değiştirdi


Yayın: 12-07-2021
Kategori: Ticari Araçlar

Renault Trucks, dış tasarımı daha iddialı ve güncellenen bir tarz ile değiştirilen T, T High, C ve K modellerinin tanıtımını yaptı.  Renault Trucks Tasarım Direktörü Paul Daintree, daha fazla konfor ve verimlilik sunan bu yeni modellerin doğuşunu açıkladı. 
 




Meryıldız Lojistik'ten Renault Trucks çekici yatırımı


Yayın: 03-08-2021
Kategori: Ticari Araçlar

Meryıldız Lojistik, Renault Trucks ile iş birliğinin onuncu yılında 25 adet yeni Renault Trucks T 480 çekiciyi daha filosuna katıyor. 




Aybir Lojistik Renault Trucks ailesine katıldı


Yayın: 10-08-2021
Kategori: Ticari Araçlar

Yurtiçi nakliyesinde uzman olan Aybir Lojistik, her türlü proje ve e-ticaret lojistiği operasyonlarını sürdürüyor. Artan talebi karşılamak üzere iş gücü ve filo yatırımlarına devam eden Aybir Lojistik, 10 adet Renault Trucks T460 çekici alımı yaparak Renault Trucks ailesine katılıyor.




Carlsberg Group, karbonsuz yolculuğa Renault Trucks ile başladı


Yayın: 31-08-2021
Kategori: Ticari Araçlar

Renault Trucks ve Carlsberg Group’a ait İsviçre bira fabrikası Feldschlösschen, karbonsuz taşımacılık için somut bir taahhütte bulundular. Bu tarihi sözleşme çerçevesinde Renault Trucks, 20 adet elektrikli kamyonu teslim etti. 




ECS, İskandinav ülkelerinin yollarını Renault Trucks ile aşıyor


Yayın: 02-09-2021
Kategori: Ticari Araçlar

İskandinav ülkelerine kara taşımacılığı konusunda uzmanlaşan ECS Uluslararası Nakliyat, filosuna Renault Trucks T serisi çekiciler ile yatırım yapıyor. 




Murat Lojistik'ten 100 adet Renault Trucks D kamyon yatırımı



Murat Lojistik, 100 adet şehirlerarası ve şehir içi dağıtım operasyonları için üretilen Renault Trucks D serisi kamyon alımı ile dev bir yatırıma imza attı.  




Renault Trucks’ın elektrikli araç serisine ‘Teknik Mükemmellik’ ödülü



Renault Trucks, Londra'da düzenlenen 2021 Motorlu Taşımacılık Ödülleri'nde tam elektrikli ürün yelpazesi ile 'Teknik Mükemmellik Ödülü'nün sahibi oldu.